Liefdevolle begeleiding bij afscheid en uitvaart 015-2853183 info@lunaliefdevolafscheid.nl

Uitvaartbegeleiding in Delft en omgeving

Liefdevolle begeleiding bij begrafenis en crematie

Met mijn uitvaartonderneming Luna Liefdevol afscheid wil ik je helpen om samen een sfeervolle uitvaart vorm te geven. Een afscheid volgens jouw wensen.

Bijzonder, persoonlijk en vol van liefde.

Ik ben bereikbaar op 06 226 337 88. Ook ‘s nachts als iemand is overleden.
Ook als je een uitvaartverzekering elders hebt.

Over Luna Liefdevol afscheid

Mijn begrafenisonderneming is onafhankelijk en kleinschalig. Mijn naam is Helma Luiten en ik heb een persoonlijke manier van werken. Ik heb tijd en aandacht voor je en luister graag naar je verhaal en je persoonlijke wensen. Je kan er op rekenen dat ik scherp heb wat er moet gebeuren en ik je ideeën en mogelijkheden biedt om precies zo’n uitvaart vorm te geven zoals jij dat voor ogen hebt.

Meer over mijn werkwijze lees je hier.

Het overlijden van onze moeder viel ons zwaar. Helma heeft ons goed geholpen om er een prachtig afscheid van te maken. Ze liet ons erg vrij in onze keuzes en kwam met goede suggesties.
< .. >
Alles was mooi: de locaties, de toespraken, de muziek, de bloemen, de kleuren, het eten en uiteraard ook de grote toestroom van alle belangstellenden. We waren dan ook in alle opzichten tevreden over de samenwerking.

 

Familie uit Delft

Lees hier de volledige recensie

Werkgebied uitvaartbegeleiding

Luna Liefdevol afscheid werkt vanuit Den Haag Ypenburg in Delft, Den Haag en Den Haag Ypenburg, het Westland, Nootdorp, Leidschendam, Leidschenveen, Pijnacker, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk en Gouda.
Vraag gerust of ook andere plaatsen mogelijk zijn.

 

 

Bijzondere uitvaartlocaties in en om Delft

Een uitvaart kan plaatsvinden in een kerk of een aula van een crematorium of begraafplaats. Maar ook een restaurant dat zich daarvoor leent of een andere mooie ruimte is toegestaan! Begraven in de natuur, een ceremonie op het strand. Waar je voor kiest is een persoonlijke keuze.

Bij een uitvaart zijn meestal drie locaties van belang:

– de herdenkingsbijeenkomst,

– het samen zijn (dus het condoleren) en

– de plek van begraven of cremeren.

Dit kan/mag allemaal op één en dezelfde locatie, maar hoeft niet.
Ik heb enkele mogelijkheden in de omgeving van Delft hieronder op een rij gezet. Ter inspiratie, maar weet dat er nog veel meer mogelijk is.