Liefdevolle begeleiding bij afscheid en uitvaart 015-2853183 info@lunaliefdevolafscheid.nl

Natuurbegraven in de Randstad

Terug naar de natuur

Weet jij dat we in Nederland tegenwoordig in de natuur kunnen worden begraven?
Op momenten dat ik het moeilijk heb loop ik graag even het bos in. De bomen die er stevig staan, de stilte die ruimte laat voor mijn angsten en verdriet, de vogels met hun vrolijke muziek. Dit biedt mij troost en het vertrouwen dat het leven door gaat en dit geleefd en gevierd mag worden. Natuurbegraven past bij mij.
Misschien ook bij jou?
Met name in de Oostelijke helft van Nederland zijn er al prachtige locaties. In het Westen zijn de mogelijkheden beperkter, maar ze zijn er wel! In een blogpost schrijf ik hier meer over.

Wat maakt natuurbegraven bijzonder

  Verbindende werking van de natuur

  Letterlijk terug naar de natuur

  Minder formeel, meer down to earth