Liefdevolle begeleiding bij afscheid en uitvaart 015-2853183 info@lunaliefdevolafscheid.nl

Als je je kind verliest

Een liefdevol afscheid

Helaas gebeurt het soms dat een mens niet een compleet leven leeft, maar al overlijdt aan het begin van het leven. Of zelfs daarvoor. Dat is verdrietig en niet te begrijpen. Ik help je om liefdevol afscheid te nemen.

Afscheid van je kind vraagt liefde en aandacht

Samen kunnen we een uitvaart vormgeven wat bij jou en je kind past. Ik luister naar je verhaal en je verdriet. Ook help ik je om broertjes, zusjes en andere familieleden erbij te betrekken.

Misschien weet je dat je kind komt te overlijden, of moet het kindje nog geboren worden, maar weet je dat het gaat sterven. Als je wilt kom ik alvast langs om kennis te maken en te bespreken wat er op je af gaat komen. We kunnen samen de wensen van de uitvaart en de dagen die daaraan vooraf gaan onderzoeken en in meer of mindere mate vastleggen. Wellicht geeft dat wat rust en kunnen jullie in de tijd die nog rest van elkaar genieten en goed afscheid nemen van elkaar.

Als je je kind verliest, verlies je een stukje van jezelf. Een mooie afscheidsceremonie die zo gaat zo als jij het wil, hopelijk geeft dat een klein beetje troost.

Contact

Heb je nu iemand nodig?
Bij een overlijden ben ik ook in de nacht te bereiken op: 06 226 337 88.

Oriënterend gesprek
Een gesprek om elkaar te leren kennen en/of vooraf wensen vast te leggen is kosteloos en vrijblijvend. Je kunt een bericht achterlaten met een telefoonnummer. Ik bel dan zo snel mogelijk terug.

Je mag mij ook bellen, een what’s app sturen of sms-en: 06 226 337 88.

Werkgebied
Ik werk vanuit Den Haag Ypenburg in Den Haag, Delft, het Westland, Nootdorp, Leidschendam, Leidschenveen, Pijnacker, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk en Gouda.
Vraag gerust of ook andere plaatsen mogelijk zijn.